Semester onsdag-söndag vecka 29

July 17, 2019

Semester onsdag-söndag vecka 29

Det är på semestern man har tid att blogga eller? (haha)

Jag bestämde mig för att åka upp till stugan i Värmland med mina barn resten av veckan och som ni alla vet så är ju mottagningen sparsam här i skogarna, så är jag svår att få tag i.... skicka ett meddelande via sms så svarar jag när jag har möjlighet.

Är tillbaka på salongen måndag vecka 30 och det kan man se om man går in på annsolo.bokadirekt.se och där kan ni även boka er tid direkt.

Önskar er alla en skön vecka och passa på att leva. Du har bara ett liv och det är till för att levas!

 

Bjuder på en härlig bild från ett tidigare jobb jag  varit med och stylat.

 

Massa kramar från er frisör, barberare och stylist.Lämna en kommentar

Kommentarer kommer modereras innan dessa syns.