Vem Är Ann SOLO?

 

Ja, vem är jag???

Det undrar jag själv ibland, faktiskt.

Men, vi kan väl börja såhär:

Jag öppnade min egen salong hösten 2006 och har sedan dess byggt upp ett rykte som en salong där kunden alltid sätts i fokus. Förutom att använda endast professionella produkter, så är de även sulfat- och parabenfria, för ett minskat avtryck på miljön. 

Sommaren 2017 hände nåt... ja, det är ju ingen hemlighet nu men jag skilde mig och då var det dags att vinka adjö till min salong och hoppa på ett nytt plan mot ny destination. Jag kom inte så långt som Europa, nej, det gjorde jag inte... Men det hade ju blivit lite jobbigt för er stamkunder att flyga o fara till mig så fort det var dags för fix av barret eller skägget. Så jag bestämde jag mig för att flytta in hos Johan på Stuk i Norra hamnen här i Helsingborg istället för Europa.

Johan har en helskön personlighet och vi har nu jobbat upp en ganska skön jargong om jag får uttrycka mig fritt. Tillsammans är vi, som jag skämtsamt kallar det.... LEGENDARISKA!

I Oktober 2018 fick vi ett tillskott och då flyttade även underbara Linnéa in hos oss, så nu är vi de tre musketörerna som fäktas med våra sylvassa saxar istället för dolkar. Det uppskattar nog ni kunder... att vi klipper er med saxar istället för med dolk. 

Är du ute efter att gå till en salong/barbershop där man får en laid back känsla, gott bemötande, skön stämning och en ytterst personlig service?

Ja, då har du hittat rätt!

Är det något vi står för på Stuk så är det personlig service, kreativitet OCH kvalitet.

Vi välkomnar dig!